Communie, lentefeest, …

De lente komt op zijn kousenvoetjes al eens om het hoekje piepen. Tijd dus om de voorbereidingen voor de 1ste communie, het heilig vormsel of een heus lentefeest te starten. Het zijn telkens mijlpalen in het leven van jonge kinderen. Een ideale gelegenheid dus om hen vast te leggen op de gevoelige plaat. U kiest een locatie en een leuke outfit voor uw zoon of dochter en samen werken we naar een spetterende fotoreportage die u kan koesteren.

Indien u wenst kan u bij mij ook terecht voor uitnodigingen om familie en vrienden op de hoogte te brengen van deze heugelijke dag. De uitnodigingen worden volledig naar u wens gecreëerd en tot in detail afgewerkt.
En waarom gaat u niet nog een stapje verder? Bij een sfeervol feest horen toch mooie menukaarten, naamkaartjes en dergelijke. Deze kunnen volledig volgens uw wensen ontworpen worden.

Vergeet ook de vriendenkaartjes niet, dit is een leuk aandenken met één of meerdere foto’s die uw zoon of dochter kan uitwisselen met zijn vrienden. Deze vriendenkaartjes kan u eveneens gebruiken om genodigden te bedanken voor hun aanwezigheid. Maar niets belet u om hiervoor op mij te beroepen om daarvoor een ander ontwerp te kiezen.

Aarzel niet om mij te contacteren zodat we u kunnen begeleiden in uw keuzes.